TOY=työssäoppiminen yrittäjänä

TOY-Tavastia on OPH:n rahoittama hanke, jossa Koulutuskeskus Tavastian käsi- ja taideteollisuusalan sekä vaatetusalan opiskelijat suorittavat työssäoppimista osuuskuntayrittäjinä tai omassa yrityksessä. Sivustolla on TOY-yritysten esittelyt, myytävät tuotteet ja TOY-jaksojen esittelyt.

tiistai 8. tammikuuta 2013

Taina Järvinen yritysesittely

Opiskelen tekstiiliartesaaniksi toista vuotta. Aloitin yrittäjämäisen toimintani joulukuussa 2012, kun työssäoppimisjakso yrittäjänä alkoi. Olen Starttihautomo-osuuskunnan jäsen. Aion jatkaa ”yrittäjänä” toimimista vielä työssäoppimisjakson jälkeenkin, sen mukaan miten opinnot antavat myöden.

Arvojeni mukaisesti haluan tehdä tuotteita kierrätysmateriaalia hyödyntäen sekä luonnonmukaisesti tuotettua ja Reilun kaupan materiaalia käyttäen. Erityisesti Reilu kauppa on lähellä sydäntäni, koska haluan, että tekstiilieni langantuottajat saavat työstään esim. turvatun ja kestävän toimeentulon.

Suunnittelen ja valmistan tuotteeni itse. Kudon tuotteeni kangaspuilla, joilla voi tehdä esimerkiksi huiveja, shaaleja, liinoja, pyyhkeitä ja mattoja. Riippuen tuotteesta, saatan myös värjätä lankoja/kankaita, painaa kankaaseen kuvia/kuvioita, virkata yms. Voin tehdä tuotteita myös tilauksesta mahdollisuuksien ja osaamiseni mukaan.

Yhteystiedot:

reilu.ester@gmail.com
050 3544 039
Hämeenlinna

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti