TOY=työssäoppiminen yrittäjänä

TOY-Tavastia on OPH:n rahoittama hanke, jossa Koulutuskeskus Tavastian käsi- ja taideteollisuusalan sekä vaatetusalan opiskelijat suorittavat työssäoppimista osuuskuntayrittäjinä tai omassa yrityksessä. Sivustolla on TOY-yritysten esittelyt, myytävät tuotteet ja TOY-jaksojen esittelyt.

keskiviikko 5. joulukuuta 2012

Cloudberry Lady yritysesittely


Cloudberry Lady on vuodesta 2009 toiminnassa ollut toiminimi yritys. Yrittäjällä on taustallaan Muotoilijan (vaatesuunnittelun sv) AMK tutkinto, sekä pitkä-aikainen kiinnostus Japanilaiseen lolitamuotiin. Nyt taitojen kerääminen jatkuu modisti opinnoilla.

Cloudberry Lady on erikoistunut japanilaiseen katumuotiin ja siinä erityisesti lolita tyyliin, yrityksellä onkin jo vakiintunut asema suomalaisen lolitaharrastajakunnan parissa. Nykyiseen tuotevalikoimaan kuuluvat hameet, mekot, hiuskoristeet, kassit ja lolitan alusvaatteet eli bloomersit ja alushameet. Cloudberry Ladyn erikoisuutena ovat hauskat printit ja brodeeraukset. Tavoitteena olisi kasvattaa myyntiä ulkomaille sekä laajentaa tuotevalikoimaa muihin päähineisiin ja asusteisiin.

Cloudberry Ladyn laululintu-mallistoon kuului hame, mekko, kassi sekä hiusrusetti.
Cloudberry Lady myy tuotteitaan nettikaupassa www.Cloudberrylady.com (hetkellisesti pois käytöstä päivitysten takia). Tuotteita ja yrityksen kuulumisia voi lukea blogista cloudberrylady.blogspot.com tai facebookista ja tumblrin käyttäjät voivat seurata Cloudberry Ladya myös tumblr:ssa.

Cloudberry Ladyn Linnunkallo-mekko ja hiuskoriste viimevuoden Helsingin Ofelia Marketin myyjien muotinäytöksessä. Seuraava Ofelia Market on 9.12.-12 Helsingissä, Glorialla. Cloudberry Lady on taas tänävuonna mukana myyjänä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti