TOY=työssäoppiminen yrittäjänä

TOY-Tavastia on OPH:n rahoittama hanke, jossa Koulutuskeskus Tavastian käsi- ja taideteollisuusalan sekä vaatetusalan opiskelijat suorittavat työssäoppimista osuuskuntayrittäjinä tai omassa yrityksessä. Sivustolla on TOY-yritysten esittelyt, myytävät tuotteet ja TOY-jaksojen esittelyt.

lauantai 8. lokakuuta 2011

Ohjeita bloggaajalle

Ohjeita TOY-Tavastia -blogin kirjoittajalle
Kuka voi kirjoittaa?
TOY-yrittäjät ja TOY-valmentajat, joille on annettu TOY-Tavastia -blogiin kirjoitusoikeudet (Kirsi Siirilä antaa oikeudet,) on oikeus kirjoittaa blogiin.

Kirjoitusoikeuksilla pääsee lisäämään tekstejä (=bloggauksia), mutta ei pääse muuttamaan blogin ulkonäköä eikä poistamaan/muokkaamaan muiden bloggauksia. Bloggausten tulee olla asiallisia ja TOY-yrittäjyyteen liittyviä. Kirsillä on oikeus poistaa asiattomat blogimerkinnät.

TOY-valmentajat
On toivottavaa, että myös TOY-valmentajat kirjoittavat blogiin.

MITEN?
Alla näkyy esimerkein, miten kirjoitat blogiin
TOY-yrityksen yritysesittely
--> Luo uusi teksti (=bloggaus), jolle annat otsikon esim. HuWho yritysesittely. Laita myös tunnisteeseen teksti HuWho yritysesittely
-->Laita Kirsille (
kirsi.siirila@kktavastia.fi) viesti, että olet lisännyt yritysesittelybloggauksen
-->Kirsi linkittää sivun (=bloggauksen) niin, että näkyy otsikon "TOY-YRITYKSET" alla.

TOY-yrityksen tuotteet ja palvelut
--> Luo uusi teksti yrityksesi tuotteesta tai palvelusta esim. HuWho. Anna bloggaukselle nimi "Huopahattu", kirjoita kuvaus tuotteesta, kuva, hinta, laita tunnisteeksi HuWho, hatut. Laita ko sivulle myös teksti Yhteystiedot (tee tästä linkki blogissa olevaan HuWho -yritysesittelybloggaukseen).
-->hatut tulee näkyville "TUOTTEET JA PALVELUT" otsikon alle sen jälkeen kun Kirsi lisää ko tunnisteen näkyväksi.

Tuotteet yrityksittäin
-->

TOY-yrityksen toimintaa
Yllä olevat tiedot ovat ikään kuin kiinteätä tietoa yrityksistä. TOY-Tavastia -blogisivustolle on toivottavaa myös laittaa vapaamuotoisemmin bloggauksia TOY-yrityksen toiminnasta. Voitte siis halutessanne lisätä bloggauksia (tekstiä, kuvia, videoita) yriksenne toimintaan ja yrittäjyyden opiskeluun liittyen.
---> Lisätkää bloggaukseen tunnisteet esim. HuWho toimintaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti